5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article



Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine sağlıklı şekilde değirmek başüstüneğu derunin, olası olan en endamsız sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini hazırlamak amacıyla önlem hileınmaktadır.

Yangın merdiveni ile dayalı kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çalışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Binalarda mevcut yangın bapları ve temel bapların semtı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın bâtınindeki farklı bir göz bapsı da kabil.

Üretim aşamasından uygulayım şartnameye münasip olarak hazırlanmak zorundadır, işte bu yüzden çalışacağınız Yangın Bapsı firmasının CE Belgesini, TSE Belgesini ve Kapasite raporunu istemeyi ihmal etmeyinız.

Bunlar kabilinden kişi trafiğinin şu denli ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları kullanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki kuruluşlarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları büyüklük izni alabilir.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat gayrı kapı imalatları üzere bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Özellikle duyar ve kıymettar materyallerin olduğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Dolgular ile kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolay açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Düzenışveriş merkezi, sinema, mektep, şifahane kabil toplanmış yaşam alanlarında yangın kapısı kullanımı güvenliği arttırır. Apartmanlar, üretimevi, otel üzere binalarda da acil çıkış kapıları yangın anında kullanılır ve kombine tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise sarsıntı kadar durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden Yangın Merdiveni Kapısı açılabilen yangın bapları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Yangın Bapsı Elbette Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın yeğni bir itmesi ile içeriden hariçya haklı açılmaktadır.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den yangın kapısı az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

TVM şaft kapaklarında ; şaft kapağı sertifikalarımız başkaca mevcut olup şaft kapağı sertifikalarımızda mevcut şaft kapağı detayları ile üretim yapmamaktayız.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 posta biricik Yangın Merdiveni Kapısı kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması güvenilir taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen bünyeda yapım yazar, montaj ve onarım süreçlerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet düzenıyoruz.

Report this wiki page